Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ 1900................

Φανταστείτε ότι γεννηθήκατε το 1900.

Όταν είσαι 14, ο Α ' Παγκόσμιος Πόλεμος αρχίζει και τελειώνει όταν είσαι 18 με 22 εκατομμύρια νεκρούς.

Αμέσως μετά από παγκόσμια πανδημία, εμφανίζεται η ισπανική γρίπη, σκοτώνοντας 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Και είσαι ζωντανός και 20 χρονών.

Όταν είσαι 29 επιβιώνεις από την παγκόσμια οικονομική κρίση που ξεκίνησε με την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, προκαλώντας πληθωρισμό, ανεργία και λιμό.

Όταν είσαι 33 χρονών οι Ναζί έρχονται στην εξουσία.

Όταν είσαι 39, ο Β ' Παγκόσμιος Πόλεμος αρχίζει και τελειώνει όταν είσαι 45 χρονών με 60 εκατομμύρια νεκρούς. Στο Ολοκαύτωμα πεθαίνουν 6 εκατομμύρια Εβραίοι.

Όταν είσαι 52, αρχίζει ο πόλεμος της Κορέας.
Όταν είσαι 64, ο πόλεμος στο Βιετνάμ αρχίζει και τελειώνει όταν είσαι 75.

Ένα παιδί που γεννήθηκε το 1985 πιστεύει ότι οι παππούδες του δεν έχουν ιδέα πόσο δύσκολη είναι η ζωή, αλλά έχουν επιβιώσει από αρκετούς πολέμους και καταστροφές.

Σήμερα έχουμε όλες τις ανέσεις σε έναν νέο κόσμο, εν μέσω μιας νέας πανδημίας. Αλλά παραπονιόμαστε γιατί πρέπει να φοράμε μάσκες. Παραπονιόμαστε γιατί πρέπει να μένουμε περιορισμένοι στα σπίτια μας όπου έχουμε φαγητό, ρεύμα, τρεχούμενο νερό, wifi, ακόμα και Netflix! Τίποτα από αυτά δεν υπήρχε παλιά. Αλλά η ανθρωπότητα επέζησε από αυτές τις συνθήκες και ποτέ δεν έχασε τη χαρά της να ζει.

Μια μικρή αλλαγή στην οπτική μας προοπτική μπορεί να δημιουργήσει θαύματα. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε ζωντανοί. Πρέπει να κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Αυτό το μήνυμα πρέπει να φτάσει σε όλους. Παρακαλώ βοηθήστε με να το διαδώσω.

#ctto 💙🙏💙
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ 75% ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Share   Facebook   Twitter   Pinterest ΤΟ 75% ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ 75% ΤΩΝ...